Turku "Başakşehir" pustukšu tribīņu priekšā neļauj īriem sarūpēt pārsteigumu

UEFA Eiropas Konferences līgas pamatturnīru starta spēles

Stambulas "Başakşehir" šovakar pretī stājās Beļģijas futbola komandai "Gent", uzsākot ceļu UEFA Eiropas Konferences līgas pamatturnīrā. Abu komandu tikšanās pulcēja uzmanību, ņemot vērā abu klubu apņēmību gūt panākumus kontinentālajā sacensību laukumā.

Turku komandas dominance

"Başakşehir" komanda demonstrēja pārliecinošu sniegumu, neļaujot beļģiem sarūpēt pārsteigumu, neskatoties uz to, ka tribīnes bija pustukšas. Turku futbolisti, kas ir pieredzējuši dažādās augstākā līmeņa turnīros, izmantoja katru iespēju, lai spēcīgi uzbruktu un apdraudētu pretinieku vārtsargu.

Izšķirošās spēles momenti

Spēles laikā, "Başakşehir" izveidoja vairākas bīstamas situācijas pie "Gent" vārtiem, tomēr beļģi spēja saglabāt daļu no cerībā uz labvēlīgu iznākumu. Turklāt, "Gent" komanda centās pretuzbrukumos radīt spiedienu, taču stambolieši bija sagatavojušies un neviena pretuzbrukuma momentu neļāva izmantot.

Izskatās pēc spēcīgas komandas izaugsmes

"Başakşehir" sniegums liecina par entuziasmu un vēlmi konkurēt ne tikai iekšējā, bet arī starptautiskā līmenī. Šis mačs kalpoja kā apstiprinājums, ka turku komanda var izvērsties par nopietnu spēlētāju Eiropas futbolā. Pustukšās tribīnes, kaut arī nesniedza gaisotni, tomēr netraucēja komandas apņēmībai iegūt uzvaru.

Noslēgums un nākotnes skatījumi

Lai arī šī bija tikai pirmā spēle turnīrā, "Başakşehir" uzvara ir būtisks solis, lai iegūtu vietu izslēgšanas spēlēs. Komandas fani, kas varbūt lēnām piepildīs tribīnes nākamajās spēlēs, noteikti būs lepni par savu komandu un aizturēs elpu katrā nākamajā mačā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas