"VEF Rīga" kapteinis Dairis Bertāns traumas dēļ izlaidīs aptuveni divus mēnešusBasketbols
Foto un virsraksts: TV3
  • aizvakar 17:20
  • TV3
  • 8

"VEF Rīga" kapteinis Dairis Bertāns traumas dēļ izlaidīs aptuveni divus mēnešus

VEF Rīga zaudē kapteini

Latvijas čempiones “VEF Rīga” ierindā radusies nopietna problēma, jo komandas kapteinis Dairis Bertāns ceļgala sānu saites sastiepuma dēļ būs spiests izlaist aptuveni divus mēnešus. Šādi dati tika apstiprināti trešdien, kad “VEF Rīga” prezidents Gatis Jahovičs sniedza interviju tīmekļa vietnei “Jauns.lv”.

Trauma ietekmēs komandas sniegumu

Bertāna prombūtne ir liels trūkums “VEF Rīga”, kas šobrīd gatavojas vairākiem svarīgiem mačiem gan nacionālajā, gan starptautiskajā mērogā. Kapteinis ir viens no svarīgākajiem spēlētājiem komandas sastāvā, un viņa pieredze un līderība uz laukuma noteikti tiks noilga.

Rehabilitācija un cerības uz atgriešanos

Kā uzsvēra Jahovičs, Bertānam ir jāseko apstiprinātam rehabilitācijas plānam, kas palīdzēs viņam ātrāk atgūt sportisko formu. “Mēs ceram, ka Dairis atgriezīsies laukumā stiprāks un gatavs palīdzēt komandai cīņā par uzvarām,” piebilda prezidents.

Komanda meklē risinājumu

“VEF Rīga” šobrīd strādā pie tā, kā aizpildīt kapteiņa prombūtnes radīto robu. Komandas vadība ir pozitīva attiecībā uz jauno spēlētāju iesaistīšanu un cer uz to, ka atlikušās komandas dalībnieki uzņemsies lielāku atbildību, lai turpinātu cīnīties par uzvarām turnīros. Dairis Bertāns ir bijis ne tikai izcils spēlētājs, bet arī komandas simbols, un ceram, ka viņš drīz vien atgriezīsies laukumā un sniegs saviem līdzjutējiem tādu pašu aizrautību kā iepriekš.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas