"VEF Rīga" pārliecinoši uzvar otrajā pārbaudes spēlē

VEF Rīga demonstrē izcilu sniegumu

Latvijas basketbola čempionvienība "VEF Rīga" otrdien, iekļūstot starpsezonas sagatavošanās posmā, aizvadīja savu otro pārbaudes spēli. Mārtiņa Gulbja vadītā komanda, kas iepriekš jau ir rādījusi labu sniegumu, šoreiz pārsteidza ar pārliecinošu uzvaru pār Lietuvas čempionāta komandu "Mažeikiai". Spēles rezultāts – 86:61 – norāda uz VEF Rīga dominanci laukumā.

Spēles gaita un izcēlušie spēlētāji

Maču uzsāka ar spēcīgu VEF Rīga sniegumu, demonstrējot labi koordinētu uzbrukumu un spēcīgu aizsardzību. Komandas lielāko daļu rezultātu veidoja pārsvarā ar precīziem metieniem no distancēm, kā arī efektīvām spēlēm zem groza. Izcēlās vairāki spēlētāji, kuri palīdzēja komandai palielināt pārākumu, taču sevišķi atzinību nopelnīja tādi basketbolisti kā Jānis Bērziņš un Roberts Štelmahers, kuriem izdevās sasniegt augstus punktu skaitļus.

Treneru komentāri un nākotnes plāni

Pēc spēles treneris Mārtiņš Gulbis izteicās par komandas sniegumu, uzsverot, ka šāda veida spēles ir svarīgs posms kļūšanai par komandu, kas ir gatava cīņai augstākajās līgās. Viņš arī pieminēja, ka nākamajā nedēļā VEF Rīga plāno aizvadīt vēl divas pārbaudes spēles, apzinoties, ka sagatavošanās process ir būtisks, lai veiksmīgi uzsāktu sezonu.

Fanus iepriecina uzvaras

VEF Rīga fani bija sajūsmā par komandas sniegumu, ierodoties stadionā un atbalstot savus mīļotos spēlētājus. Atmosfēra bija siltā un draudzīgā, kas liecināja par lielo interesi un atbalstu, kuru komanda saņem. Fani cer, ka šāda snieguma kvalitāte turpināsies arī nākamajās spēlēs, iepriecinot līdzjutējus visā sezonā. Kopumā otrā pārbaudes spēle liecina, ka "VEF Rīga" ir uz pareizā ceļa, un ar šādu sniegumu komanda noteikti turpinās konkurēt ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas līmenī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas