"Ventspils" reliģijas dēļ karjeru beigušā Lamāra Normena vietā atrod iepriekš Austrijā un Īrijā spēlējošu leģionāruSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Ventspils" reliģijas dēļ karjeru beigušā Lamāra Normena vietā atrod iepriekš Austrijā un Īrijā spēlējošu leģionāru

BK "Ventspils" jaunais papildinājums

Latvijas - Igaunijas basketbola līgas komanda BK "Ventspils" ir paziņojusi par jauna spēlētāja pievienošanu sastāvam. 24 gadus vecais uzbrūkošais aizsargs Maikls Rendolfs juniors ir pievienojies komandai, ņemot vērā pēdējās izmaiņas sastāvā.

Izmaiņas sastāvā

Pēdējās ziņas rāda, ka komandas garais šūpošanas un arī reliģijas dēļ karjeru beigušais Lamārs Normens ir atstājis BK "Ventspils", radot nepieciešamību meklēt jaunu spēlētāju. Klubs ir ātri reaģējis un atradis aizstājēju, kas var uzturēt komandas sniegumu un stabilitāti.

Maikla Rendolfa juniora pieredze

Rendolfs juniors iepriekš ir spēlējis vairākās Eiropas līgās, tostarp Īrijā un Austrijā. Šī pieredze dos viņam priekšrocības jaunajā vidē, ļaujot ātri iekļauties komandā un pielāgoties Latvijas - Igaunijas basketbola līgas prasībām.

Komandas nākotnes perspektīvas

BK "Ventspils" fani un eksperti cer, ka Maikls Rendolfs juniors sniegs jaunus impulsus komandas uzbrukumā un palīdzēs sasniegt ambiciozos mērķus. Komandas vadība izteikusi pārliecību par viņa potenciālu un gaida pozitīvas pārmaiņas laukumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas