Verstapens pilnīgā neizpratnē, Noriss slavē "McLaren" uzlabojumus

Verstapens mašīnas balansējuma izaicinājumi

Makss Verstapens, F1 pasaules čempions, ir paudis pārsteigumu par radikālajām izmaiņām, ko viņa mašīnas balansējumā pieredzēja Itālijas GP kvalifikācijā. Šīs izmaiņas bijušas tik ievērojamas, ka viņam neizdevās sasniegt labāku rezultātu par septīto starta vietu. "Es nekad neesmu piedzīvojis tik dīvainu situāciju. Mašīna šķita pilnīgi citādāka, un tas nebija viegli," atklāja Verstapens, apstiprinot, ka šāda veida izaicinājumi ir daļa no sacensību pasaules.

Noriss apstiprina "McLaren" uzlabojumus

Savukārt Lando Noriss, kurš izcīnīja uzvaru šajā sacīkstē, ir izteicis sajūsmu par "McLaren" automašīnas jaunajiem uzlabojumiem. Noriss uzsvēra, ka šogad viņu mašīna ir spējusi attīstīt par 20 km/h lielāku ātrumu nekā pērn Moncas taisnēs. "Tas ir neticami! Mēs esam veikuši milzīgas investīcijas attīstībā, un rezultāti apliecina, ka darbs ir atmaksājies," sacīja Noriss, piebilstot, ka uzlabotā veiktspēja sniedz viņam lielāku pārliecību trasē.

Kopsavilkums par sacensību iznākumu

Itālijas GP izcēlās ar konkurenci starp komandām, kas šajā sezonā piedzīvo lielu progresu. Verstapen, neskatoties uz izaicinājumiem, joprojām saglabā savas ambīcijas par titula aizstāvēšanu. Tajā pašā laikā Norissa uzvara norāda uz "McLaren" atgriešanos sacīkšu elitē, radot aizsardzību citiem pievadot jauno sezonu. Komandas gatavojas nākamajiem izaicinājumiem, un gaidāms, ka konkurence turpinās pieaugt.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas