VIDEO: "Alfas" stāvlaukumā izceļas pamatīgs ugunsgrēksNebūšanas
Foto un virsraksts: NRA
  • aizvakar 12:15
  • NRA
  • 8

VIDEO: "Alfas" stāvlaukumā izceļas pamatīgs ugunsgrēks

Video skaties šeit

Ugunsgrēks tirdzniecības centrā “Alfa”

Otrdien, 15. oktobrī, Rīgā, vienā no galvaspilsētas lielākajiem tirdzniecības centriem “Alfa”, tika ziņots par nopietnu ugunsgrēku. Šis incidents izcēlās stāvlaukumā, izsaucot paniku starp apmeklētājiem.

Signalizācijas aktivizēšana un evakuācija

Sabiedrībā notikušā negadījuma dēļ tirdzniecības centra signalizācija aktīvi nostrādāja, un darbinieki ātri reaģēja, aicinot visus klātesošos pamest telpas. Apmeklētājiem nācās uz laiku pārtraukt iepirkšanās procesu un iziet ārā no ēkas.

Informācija no “Degpunktā”

Pēc informācijas no “Degpunktā”, ugunsgrēka cēlonis vēl nav zināms, bet ugunsdzēsēji tika izsaukti uz vietas, lai novērstu jebkādus riskus un nodrošinātu apkārtējo cilvēku drošību. Tirdzniecības centrs “Alfa” šobrīd strādā pie situācijas risinājuma un laika, kad būs iespējams atgriezties iekštelpās, joprojām tiek apzināts.

Nākotnes pasākumi un drošība

Lai gan šis incidents sagādāja neērtības, ir svarīgi atzīmēt, ka tirdzniecību centrā “Alfa” regulāri tiek veikti ugunsdrošības pasākumi un cilvēku drošība ir pirmajā vietā. Vēlāk tiks veikta sīkāka izmeklēšana, lai noskaidrotu ugunsgrēka iemeslus un pārliecinātos, ka turpmāk tiks veiktas visas nepieciešamās profilaktiskās darbības.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas