Video: Kubuliņš uz pjedestāla "YZ bLU cRU" motokrosa superfinālāMotoru sports — Moto
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Kubuliņš uz pjedestāla "YZ bLU cRU" motokrosa superfinālā

Video skaties šeit

Motokrosa superfināls piesaista talantus no visas Latvijas

Šogad "YZ bLU cRU" talantu programma uzsāka savu superfinālu, kurā jaunie motokrosa braucēji no visas Latvijas un citām valstīm mēģināja pierādīt savu meistarību. Pasākums norisinājās draudzīgā atmosfērā, kurā dalībnieki ne tikai nostiprināja savas prasmes, bet arī ieguva vērtīgu pieredzi.

Kubuliņa izcīnītā trešā vieta YZ125 klasē

Lielākajā YZ125 klasē, kas šogad pulcēja spēcīgu konkurenci, izcēlās Latvijas jauno talantu Jēkabs Kubuliņš, kurš godalgoto trešo vietu ieguva, demonstrējot apbrīnojamu ātrumu un tehniku. Kubuliņa panākums ir liels motivācijas avots jaunajiem sportistiem, un viņa spēja izcīnīt augstu vietu šādā grandiozā pasākumā pierāda, ka Latvijā ir daudz talantu.

"Yamaha Racing" programmas nozīme

"Yamaha Racing" turpina atbalstīt jaunus talantus, piedāvājot platformu, kurā nākamie motokrosa zvaigznes var parādīt savas spējas. Šī programma ir ne tikai iespēja jauniem braucējiem sacensties, bet arī lieliska iespēja iegūt vērtīgus padomus un atbalstu no pieredzējušiem profesionāļiem. Superfināls ir kļuvis par tradīciju, kas katru gadu pulcē jaunus talantus un veicina Latvijas motokrosa attīstību.

Noslēgumā

Šogad "YZ bLU cRU" superfināls apliecināja izcilos talantus un cēla Latvijas vārdu uz pjedestāla. Jēkaba Kubuliņa panākums ir ne tikai viņa personīgā uzvara, bet arī solījums par turpmāko Latvijas sporta attīstību motokrosā. Mēs varam sagaidīt vēl daudzus panākumus no šiem jaunajiem braucējiem nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas