VIDEO. Magone: Oi, kā Andris Kivičs būtu derējis ar saviem muskuļiem!Slavenības
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 17:00
  • NRA
  • 6

VIDEO. Magone: Oi, kā Andris Kivičs būtu derējis ar saviem muskuļiem!

Video skaties šeit
```html

Magone un Ilvas draudzība

Latvijas televīzijas šovā "Slavenības. Bez filtra" piedalās dziedātāja Magone, kura šobrīd ir iegrimusī mājas labiekārtošanā kopā ar savu draudzeni Ilvu. Ilva ieradās ciemos, lai palīdzētu Magonei sakārtot mājokli un pievērsties bērnistabas uzlabošanai.

Jauni risinājumi bērnistabai

Bērnistaba ir vieta, kur Magones bērni pavada daudz laika, tāpēc ir svarīgi, lai tā būtu ērta un patīkama. Ilva un Magone apvienojušas spēkus, lai radītu jaunu un krāsainu vidi, kas iedvesmotu bērnus spēlēties un mācīties.

Andra Kiviča muskuļi un humors

Šajā izsistē no ierastā šova formāta neaizmirstams mirklis bija arī tad, kad Magone ar humoru izteicās par savu draugu Andri Kiviču, sakot: "Oi, kā Andris Kivičs būtu derējis ar saviem muskuļiem!" Šī izteiksme raisīja smaidu ne tikai auditorijā, bet arī sociālajos tīklos, kur fani dalījās ar savām domām un atmiņām par Andra harizmu.

Noslēgumā

Magone un Ilvas kopdarbs ne tikai padara telpu pievilcīgāku, bet arī stiprina draudzību. Arī nākamajās epizodēs sagaidāmi jauni pārsteigumi un iedvesmojošas idejas, kas skatītājus turpinās iepriecināt un izklaidēt. Šis šovs pierāda, ka slavenības ir ne tikai uz skatuves, bet arī ikdienas dzīvē, kur svarīgas ir attiecības un sadarbība. ```

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas