Zubacs un "Clippers" vienojas par papildus 58,6 miljoniem

Ivica Zubacs un "Clippers" apstiprina jauno līgumu

Losandželosas "Clippers" un horvātu centrs Ivica Zubacs ir oficiāli paziņojuši par jauna līguma noslēgšanu. Šis darījums paredz turpmāku sadarbību uz trīs gadiem, un tā kopējā summa sasniedz iespaidīgus 58,6 miljonus dolāru.

Zubacs turpinās savu karjeru "Clippers"

Zubacs, kurš jau iepriekš bija piesaistīts "Clippers" komandai, tagad var raudzīties uz nākotni ar pārliecību. Šī vienošanās nodrošinās viņam stabilu atbalstu un jaunas iespējas izcelties uz laukuma. Horvātu centra sniegums pēdējās sezonās ir bijis ievērojams, un viņa klātbūtne komandā ir neaizvietojama.

Līguma detaļas un nākamā sezona

Jaunais līgums nāk pēc Zubaca iepriekšējā kontrakta, kas joprojām bija spēkā uz nākamo sezonu. Tas nozīmē, ka "Clippers" apņemas saglabāt Zubacu ilgtermiņā, cerot, ka viņš veicinās komandas panākumus gan individuālā, gan komandas līmenī.

Komandas ambīcijas

Šī līguma noslēgšana ir strateģisks solis "Clippers", kuriem ir ambīcija cīnīties par tituliem nākotnē. Ar Zubacu centrā, komanda plāno stiprināt savu pozīciju NBA un piedāvāt faniem aizraujošus brīžus uz laukuma. Tas pierāda "Clippers" apņēmību attīstīt talantīgus spēlētājus un radīt konkurētspējīgu komandu nākošajām sezonām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas