Zvaigzne ar Ķēniņu 16 .vietā junioru PČ šaušanā, Upelniece ar Kukuti 18. vietāCiti sporta veidi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Zvaigzne ar Ķēniņu 16 .vietā junioru PČ šaušanā, Upelniece ar Kukuti 18. vietā

Junioru Pasaules Čempionāts šaušanā Peru

Peru galvaspilsētā Limā pašlaik notiek Pasaules junioru čempionāts šaušanā apaļajā stendā. Latvijas šaušanas sportisti, Olivers Zvaigzne un Kristiāna Ķēniņš, ir uzrādījuši stabilu sniegumu, izcīnot 16. vietu pāru sacensībās. Viņu dalība čempionātā piesaista uzmanību un parāda, ka Latvijas jaunie šāvēji ir spējīgi konkurēt starptautiskā līmenī.

Latviešu sportistu sasniegums

Zvaigzne un Ķēniņš, startējot spēcīgā konkurencē, parādīja labu rezultātu, tomēr līdz medaļām palika nedaudz. Arī otrs Latvijas pāris, Laura Upelniece un Pauls Kukuts, noslēdza sacensības 18. vietā. Šie sasniegumi liecina par attīstību Latvijas jaunajiem šāvējiem, kas arvien biežāk piedalās starptautiskos turnīros un iegūst pieredzi.

Rītdienas izaicinājumi un nākotnes perspektīvas

Lai gan rezultāti nav visai augsti, tomēr šādas sacensības sniedz nenovērtējamu pieredzi un iespēju mācīties no labākajiem šaušanas sportistiem pasaulē. Latvijas šaušanas federācija un treneri pilnīgi noteikti redz potenciālu šajos jaunajos sportistos un noteikti turpinās atbalstīt viņu attīstību un gatavību nākamajiem čempionātiem. Zvaigzne un Ķēniņš, kā arī Upelniece un Kukuts, ir nākotnes cerības Latvijas šaušanā un šis ir tikai sākums viņu karjerā. Mēs ceram uz vēl labākiem rezultātiem nākotnē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas