3x3 vīriešu izlasei EČ grupā Francija un briti, dāmām - Ungārija un Nīderlande

Sākas Eiropas čempionāts 3x3 basketbolā Vīnē

Ceturtdien, 22. augustā, Vīnē sāksies gaidītais Eiropas čempionāts 3x3 basketbolā. Šis turnīrs piesaista uzmanību ne tikai ar savu dinamisko spēles formātu, bet arī ar augsta līmeņa dalībniekiem. Latvija šogad būs pārstāvēta gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē, kas liecina par 3x3 basketbola attīstību valstī.

Vīriešu izlase: izaicinājumi pret spēcīgiem pretiniekiem

Latvijas vīriešu izlasei turnīra grupas kārtā būs jākonkurē ar Francijas un Lielbritānijas komandām. Francija, kas ir ne tikai basketbola lielvalsts, bet arī 3x3 basketbolā izrādījusies ļoti spēcīga, būs liels izaicinājums Latvijai. Vīriešu sastāvā iekļauts Zigmārs Raimo, kurš iepriekš piedalījies Parīzes Olimpiskajās spēlēs. Viņa pieredze un prasmes, iespējams, būs izšķirošs faktors, cīņā pret labākajām Eiropas komandām.

Dāmu izlase: jaunie izaicinājumi

Savukārt Latvijas sieviešu izlase grupā tiksies ar Ungāriju un Nīderlandi. Abas komandas ir pazīstamas ar spēcīgu pieeju spēlēm un ir spējīgas radīt izaicinājumus. Lai gūtu panākumus, Latvijas dāmām būs nepieciešams maksimāli izmantot komandas sadarbību un pozicionēšanu uz laukuma. Iespējams, ka 3x3 formāts, kas ir ļoti ātrs un dinamiskas, dos iespēju parādīt savas labākās prasmes un nedodies atpakaļ.

Latvija: līdere 3x3 basketbola attīstībā

Latvijas basketbola tradīcijas ir bagātas, un 3x3 formāts pēdējos gados ir ieguvis lielu popularitāti. Ar izciliem spēlētājiem un spēcīgām komandām, Latvijas izlases ir spējīgas sevi apliecināt starptautiskā līmenī. Eiropas čempionāts Vīnē solās būt ne tikai lieliska sacensība, bet arī iespēja demonstrēt talantu un meistarību, parāda Latvijas basketbola spēka pieaugumu un attīstību. Mēs visi ar nepacietību gaidām turnīra sākumu un ticam, ka mūsu izlases sniegs labu sniegumu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas