''Aston Villa'' kapteinis Makgins traumas dēļ nespēlēs pāris nedēļasFutbols — Anglija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

''Aston Villa'' kapteinis Makgins traumas dēļ nespēlēs pāris nedēļas

Aston Villa kapteinis Džons Makgins izkrīt no sastāva

Birmingemas "Aston Villa" komanda šodien piedzīvojusi nepatīkamu ziņu, kad galvenais treneris Unajs Emerijs paziņoja, ka kapteinis Džons Makgins traumas dēļ nespēlēs pāris nedēļas. Saskaņā ar informāciju, Makgins ir guvis paceles cīpslas traumu, kas ievērojami ietekmēs komandas sniegumu tuvākajās spēlēs.

Treneris dalās ar informāciju par traumu

Emerijs izteicās, ka Makgins ir ļoti svarīgs spēlētājs viņa taktiskajās shēmās un komandas dinamiku, līdz ar to kapteiņa zaudējums uz ilgāku laiku var ietekmēt "Aston Villa" ambīcijas šajā sezonā. "Džons ir ne tikai kapteinis, bet arī līderis laukumā. Viņa darba ētika un cīņas gars ir neatsverami," sacīja treneris.

Komanda gatavojas nākamajiem izaicinājumiem

Ar Makginu nespēlēšanu, "Aston Villa" būs jāpielāgojas situācijai un jāizveido jauni stratēģiski plāni. Treneris apstiprināja, ka komanda jau ir sākuši meklēt iespējas, kā aizvietot savas zvaigznes. "Mums ir citi talantīgi spēlētāji, kuriem būs iespēja parādīt sevi un izcīnīt savu vietu komandā," piebilda Emerijs.

Sporta pasaules reakcija

Šī ziņa neliecina par labvēlīgu nākotni "Aston Villa" faniem, kuru cerības ir lielas šajā sezonā. Traumas laikā komanda saskarsies ar vairākiem izaicinājumiem, un fani jau tagad izrāda atbalstu saviem spēlētājiem. Sociālajos tīklos izskanējušas daudzas labas vēlēšanas un iedvesmojoši vārdi Makgina ātrai atveseļošanai. Džona Makgina klātbūtne laukumā noteikti tiks ilgi gaidīta, un komanda centīsies darīt visu iespējamo, lai nodrošinātu viņam pozitīvu atgriešanos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas