Banki: ''Man vēl ir gada līgums ar Latvijas izlasi. Cerams, nospēlēsim labu EČ''

Banki: ''Man vēl ir gada līgums ar Latvijas izlasi''

Latvijas izlases galvenais treneris Luka Banki ir izteicis pārliecību par turpmāko sadarbību ar nacionālo komandu. Intervijā dzimtās pilsētas medijam ''Grosseto Sport'' viņš apliecinājis, ka viņam vēl ir spēkā gada līgums ar Latvijas izlasi, kas ļaus turpināt darbu pie komandas sagatavošanas gaidāmajām sacensībām.

Grūtības apvienot treniņus

Banki atzīstas, ka apvienot darbu Eirolīgas klubā un Latvijas izlases vadību nav viegli. Tas prasa lielu piepūli un organizatoriskās prasmes, tomēr viņš uzsver, ka šis darbs ir viņa profesionālā aicinājuma daļa. Treneris ir apņēmies darīt visu iespējamo, lai nodrošinātu Latvijas komandas veiksmīgu dalību Eiropas čempionātā.

Veselība kā galvenais līdzeklis veiksmei

Viens no galvenajiem faktoriem, kas ietekmē komandas sniegumu, ir spēlētāju veselība. Banki uzskata, ka labas fiziskās formas un veselīgi spēlētāji var ļoti būtiski ietekmēt Latvijas izlases iespējas Eiropas čempionātā, kas, kā jau iepriekš minēts, notiks Rīgā. Viņš cer, ka visiem izlasē būs laba veselība un tādējādi komanda varēs sniegt labu sniegumu.

Optimisms par gaidāmo turnīru

Luka Banki ir optimistisks par Latvijas izlases izredzēm Eiropas čempionātā. Viņa apņēmība un ticība spēlētāju potenciālam liecina par to, ka, neskatoties uz grūtībām, viņš ir gatavs vadīt komandu uz panākumiem. “Cerams, nospēlēsim labu EČ,” viņš secinājis, piebilstot, ka strādā pie tā, lai nodrošinātu vislabākos apstākļus spēlētājiem. Viņa ambīcijas un cerības noteikti iedvesmos ne tikai komandu, bet arī visus Latvijas sporta fanus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas