• 2024. gada 20. jūlijs 13:00
  • Delfi
  • 16

Ekspluatācijā nodod pirmās divas biznesa centra "Versum" ēkas

Jaunā biznesa centra "Versum" atklāšana

Investīciju un nekustamā īpašuma attīstīšanas kompānija "Estmak Capital" ir pabeigusi jaunā biznesa centra "Versum" pirmo posmu, kas nozīmē, ka ekspluatācijā nodotas divas kompleksa ēkas. Šis notikums ir nozīmīgs solis uzņēmumam un iezīmē jaunu attīstības posmu Latvijas biznesa vidē.

Projekta nozīme un mērķi

Biznesa centrs "Versum" ir projektēts, lai nodrošinātu modernas darba telpas un veicinātu inovatīvu uzņēmējdarbību. Komplekss ir izstrādāts, ņemot vērā mūsdienu uzņēmumu prasības attiecībā uz elastīgu un tehnoloģiski progresīvu darba vidi. "Estmak Capital" mērķis ir radīt vietu, kas veicina sadarbību un radošumu starp uzņēmumiem.

Investīcijas un attīstība

"Versum" centrs nav tikai jauns biroju komplekss; tas ir arī nozīmīgs ieguldījums Latvijas ekonomikā. "Estmak Capital" ir investējusi ievērojus līdzekļus šo ēku izbūvē, ar mērķi piesaistīt uzņēmumus un veidot jaunas darba vietas. Šī projekta realizācija palīdzēs stiprināt Rīgas kā uzņēmējdarbības centra statusu Baltijā.

Noslēgums un nākotnes plāni

Pirmo divu ēku nodošana ekspluatācijā ir tikai sākums. "Estmak Capital" plāno turpināt attīstīt "Versum" kompleksu, paplašinot tā iespējas un piedāvājumu. Lai veicinātu labāku uzņēmējdarbības vidi un attīstītu infrastruktūru, uzņēmums aktīvi strādās pie nākamo ēku izstrādes un būvniecības, radot vietu, kur uzņēmējdarbība var augt un attīstīties. Jaunais biznesa centrs "Versum" tālākajā attīstībā solās kļūt par svarīgu punktu Rīgas uzņēmēju ikdienā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas