Ikauniekam nedaudz rūgtuma sajūta; Savaļnieks lepojas ar sniegumu laukumāSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Ikauniekam nedaudz rūgtuma sajūta; Savaļnieks lepojas ar sniegumu laukumā

RFS futbolistu cīņa pret Frankfurtes "Eintracht"

Latvijas futbola klubs RFS atzīmējās ar cīņasspara pilnu spēli UEFA Eiropas līgas mačā pret populāro Vācijas klubu Frankfurtes "Eintracht". Spēles laikā RFS futbolisti, pārstāvot Latviju starptautiskajā arēnā, centās izcīnīt vismaz neizšķirtu, taču nespēja pārvarēt pretinieku komandas sniegumu.

Ikaunieka rūgtums pēc zaudējuma

Pēc spēles, RFS spēlētājs Jānis Ikaunieks atzina savas komandas centienus, tomēr izteica arī nedaudz rūgtuma sajūtu par rezultātu. Ikaunieks norādīja, ka komanda bija devusi visu iespējamo un centusies nosargāt neizšķirtu, tomēr mača gaita neiznāca tik veiksmīga, kā cerēts. "Rūgtums paliek, jo mēs vēlējāmies vismaz vienu punktu, bet nevaram noliegt, ka pretinieki bija ļoti spēcīgi," viņš teica.

Savaļnieka lepnums par sniegumu

Savukārt, komandas uzbrucējs Juris Savaļnieks, runājot par sniegumu laukumā, uzsvēra, ka, lai arī rezultāts nav bijis iepriecinošs, komandas attieksme un cīņasspēks ir pelnījis atzinību. "Mēs cīnījāmies, un tas ir svarīgi. Ekspertu acīs mēs varbūt neesam favorīti, bet laukumā mēs parādījām, ka esam komanda, kas nepadodas," viņš piebilda.

Nākotnes perspektīvas

RFS futbolisti, neskatoties uz zaudējumu, plāno turpināt attīstīties un uzlabot savu sniegumu nākamajos mačos. Komanda ir apņēmusies mācīties no šīs pieredzes un turpināt strādāt pie savas spēles kvalitātes. Ikaunieks un Savaļnieks pauž optimisma pilnus nodomus par nākotni un cer, ka viņu komanda spēs turpināt cīņu un iegūt labākus rezultātus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas