Kad būs gatava LU Rakstu māja, izķer dzīvokļus, "Wolt" izsniegs finansējumu: aktuālais ekonomikā 23. oktobrīEkonomika/Biznesa dienas apskats
Foto un virsraksts: Delfi

Kad būs gatava LU Rakstu māja, izķer dzīvokļus, "Wolt" izsniegs finansējumu: aktuālais ekonomikā 23. oktobrī

LU Rakstu mājas būvniecība un dzīvokļu izsole

Latvijas Universitātes (LU) Rakstu mājas būvniecība tuvojas noslēgumam, un drīzumā būs pieejami dzīvokļi mūsdienīgā un inovatīvā kompleksā. Tiek prognozēts, ka šī projekta realizācija ne tikai paaugstinās zinātniskās un akadēmiskās vides kvalitāti, bet arī piesaistīs jaunos speciālistus Latvijas tirgū. Darbs pie LU Rakstu mājas ir bijis intensīvs, un universitāte jau nākotnes plānos paredz iespēju organizēt dzīvokļu izsoli universitātes mītnē.

Finansējuma iespējas ar "Wolt"

Lai atbalstītu jaunos uzņēmumus un māksliniekus, "Wolt" ir paziņojis par jaunu finansējuma programmu. Šī iniciatīva ir vērsta uz uzņēmējdarbības attīstību, sniedzot iespējas saņemt līdzekļus dažādām vajadzībām – no produktu ražošanas līdz pakalpojumu paplašināšanai. "Wolt" mērķis ir veicināt inovāciju un jaunas idejas, un šī programma ir ļāvusi daudziem jaunajiem uzņēmējiem izmantot iespējas, ko piedāvā digitālā platforma.

Aktualitātes ekonomikā

Trešdien, 23. oktobrī, “Delfi Bizness” turpinās informēt par aktuālajām tēmām ekonomikā, kas skar ne tikai Latviju, bet arī starptautisko tirgu. Lai sniegtu lasītājiem kvalitatīvu un aktuālu informāciju, tiks apskatītas jaunas tendences, ekonomiskie dati un nozaru analīze. Laikraksts uzsver, ka informētība par tirgus situāciju ir kritiski svarīga, it īpaši, ņemot vērā šī brīža ekonomikas izaicinājumus. Atgādināsim, ka "laiks ir nauda", tādēļ ir svarīgi būt informētam par visām aktualitātēm, lai pieņemtu pamatotākus lēmumus savos biznesa un personīgajos jautājumos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas