Meijam trīs punkti, "Mogo"/"RSU" vēlreiz uzvar Elektrēnu "Energija"Hokejs
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 15:45
  • TV3
  • 4

Meijam trīs punkti, "Mogo"/"RSU" vēlreiz uzvar Elektrēnu "Energija"

Uzvara otra diena pēc kārtas

“Meijam trīs punkti,” šodien paziņoja “Mogo”/”RSU” komanda, kas svētdien, 22. oktobrī, “Optibet” Hokeja līgas (OHL) spēlē viesos veiksmīgi cīnījās pret Elektrēnu “Energija”. Ar rezultātu 7:2, Latvijas hokeja klubs guva uzvaru otro dienu pēc kārtas pret dienvidu kaimiņiem.

Spēles gaita

Spēles sākums bija izteikti labvēlīgs “Mogo”/”RSU” komandai, kas pirmajā trešdaļā guva trīs vārtus, liekot “Energija” komandas aizsardzībai piedzīvot grūtības. Otrā trešdaļa pagāja mierīgāk, tomēr “Mogo”/”RSU” spēlētāji joprojām spēja saglabāt vadību. Trešajā trešdaļā, neraugoties uz pretinieku centieniem uzsākt atspēlēšanos, viesi atkārtoti dominēja laukumā un izsita Elektrēnus ar vēl trīs iemestajiem vārtiem.

Atskatoties uz komandas sniegumu

Šī uzvara bija nozīmīga ne tikai punktu guvuma dēļ, bet arī psiholoģiskā kontekstā. Komanda parādīja spēcīgu un saliedētu sniegumu laukumā, kas sola labus rezultātus nākotnē. “Mogo”/”RSU” izskatījās pārliecinoši un atgādināja, kāds ir viņu potenciāls, vairot uzticību komandas faniem un lielāku cerību uz izsistšanu play-off spēlēm.

Nākamie izaicinājumi

Līdz ar šo uzvaru “Mogo”/”RSU” komanda apliecināja savu spēku un ir gatava turpmākajiem izaicinājumiem “Optibet” Hokeja līgā. Nākamajā spēlē viņi saskarsies ar jauniem pretiniekiem, un, ja saglabās šo sniegumu, būs jāparedz turpinājums triumfa ceļā. Ar šīm divām uzvarām "Mogo"/"RSU" ne tikai nostiprināja savu pozīciju turnīrā, bet arī ieguva nenovērtējamu pieredzi. Hokeja sezona turpina attīstīties, un visi aci pret aci gaida, kas notiks tālāk.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas