Mūžībā devies Latvijas hokeja izlases kādreizējais treneris Haralds VasiļjevsSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Mūžībā devies Latvijas hokeja izlases kādreizējais treneris Haralds Vasiļjevs

Traģiska ziņa Latvijas hokeja līdzjutējiem

Latvijas hokeja pasaule ir piedzīvojusi zaudējumu, jo mūžībā devies leģendārais treneris un hokeja veterāns Haralds Vasiļjevs. Viņš aizgāja 72 gadu vecumā, atstājot aiz sevis ievērojamu mantojumu Latvijas hokeja vēsturē.

Pārdomas par Haraldu Vasiļjevu

Haralds Vasiļjevs bija ne tikai augstas klases hokeja speciālists, bet arī lielisks mentors jauniem sportistiem. Viņa ieguldījums Latvijas hokeja attīstībā ir nenovērtējams – Vasiļjevs bija viens no pamatakmeņiem, kas sekmēja Latvijas hokeja izaugsmi pēc neatkarības atgūšanas.

Mantojums un atmiņas

Hokeja sabiedrība pieminēs Vasiļjeva ieguldījumu, kas sekmējis ne tikai izcilu spēlētāju izaudzināšanu, bet arī Latvijas hokeja popularizēšanu pasaulē. Viņa trenera karjeras laikā viņš vadījis vairākas komandas, kā arī piedalījies lielākajos starptautiskajos turnīros.

Atbalsts tuviniekiem un hokeja sabiedrībai

Šajā grūtajā brīdī mūsu domas un līdzjūtība ir ar Haraldam Vasiļjevam tuvajiem un visiem Latvijas hokeja līdzjutējiem. Viņa atmiņa dzīvos mūžīgi, un hokeja pasaulē viņš tiks pieminēts kā viens no nozīmīgākajiem hokeja treneriem Latvijas vēsturē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas