Aicina uz skatuves mākslas profesionāļu diskusiju «Kā atrast ceļu pie bērniem un jauniešiem teātrī?»
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 14:18
  • LSM
  • 5

Aicina uz skatuves mākslas profesionāļu diskusiju «Kā atrast ceļu pie bērniem un jauniešiem teātrī?»

Diskusijas mērķis un nozīme

Nākamajā nedēļā, 5. novembrī, Latvijas ASSITEJ nacionālais centrs aicina uz tematisku diskusiju par bērniem un jauniešiem radīto skatuves mākslu. Šī diskusija ir būtiska, lai turpinātu izpētīt un analizēt uzdevumus un jautājumus, kas saistīti ar jaunatnes teātri. Mērķis ir apspriest veidus, kā piesaistīt un ieinteresēt jauno auditoriju, piedāvājot viņiem kvalitatīvu un iedvesmojošu teātra pieredzi.

Diskusijas norises vieta un dalībnieki

Diskusija notiks atbilstoši profesionāļu un interešu grupām, kas darbojas skatuves mākslā. Tajā aicināti piedalīties teātra mākslinieki, pedagogu pārstāvji, kultūras entuziasti un, protams, jauni skatuves mākslas pārstāvji. Šāda veida pasākumi veicina dialogu starp pieredzējušajiem profesionāļiem un jaunajiem entuziastiem, kas meklē iespējas un resursus, lai izpaustu savu radošo potenciālu.

Aicinājums uz aktīvu līdzdalību

ASSITEJ nacionālais centrs aicina visus interesentus piedalīties šajā diskusijā, jo katrs viedoklis un pieredze ir svarīga. Tikai kopīgi diskutējot un daloties idejās, mēs varam radīt labāku un pieejamāku teātra vidi bērniem un jauniešiem. Aicinu visus, kuriem ir interese par šiem jautājumiem, pievienoties un sniegt savu ieguldījumu.

Secinājums

Tēma par bērniem un jauniešiem teātrī ir aktuāla un svarīga, tāpēc ieejiet diskusijā ar atvērtu prātu un vēlmi dalīties un mācīties. Ar profesionāļu un jauniešu sadarbību varam radīt nākotnes skatuves mākslas vidi, kas iedvesmo un attīsta. Neaizmirstiet piereģistrēties un piedalīties šajā neaizmirstamajā pasākumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas