“Spēlēt tur, kur īsti negribu, nešķita loģiski!” Kārlis Čukste skaidro, kāpēc 27 gadu vecumā liek punktu hokejista karjeraiSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

“Spēlēt tur, kur īsti negribu, nešķita loģiski!” Kārlis Čukste skaidro, kāpēc 27 gadu vecumā liek punktu hokejista karjerai

Kārlis Čukste: lēmums par karjeras beigām

Bijušais Latvijas hokejists Kārlis Čukste nesen paziņoja par savu lēmumu noslēgt profesionālā sportista karjeru, sasniedzot vien 27 gadu vecumu. Šis solis daudziem varētu šķist negaidīts, taču Čukste skaidroja, ka viņam bija svarīgi atrast savu vietu un būt apmierinātam ar savu izvēli, un šobrīd tā redzama kā treneris ASV.

Motīvi aiz lēmuma

Sarunā ar portālu Jauns.lv Čukste atklāja, ka galvenais iemesls viņa lēmumam ir vēlme spēlēt hokeju motivētā un iedvesmojošā vidē. "Spēlēt tur, kur īsti negribu, nešķita loģiski!", teica bijušais sportists. "Es vēlos darīt to, kas man patīk un gūt prieku no procesa." Lēmums par karjeras beigām ir pieņemts, ņemot vērā arī personīgo labklājību un ilgtspējīgu attiecību veidošanu ar hokeju.

Jauns ceļš – treneris

Pārejot uz treneru darbu, Čukste ir izvēlējies strādāt ar bērniem un jauniešiem, jo uzskata, ka šajā vecuma grupā ir vislielākā iespēja iedvesmot un attīstīt jaunās hokeja zvaigznes. "Es vēlos dalīties ar savu pieredzi un palīdzēt jaunajiem sportistiem sasniegt viņu mērķus," uzsvēra viņš. Čukste ir apņēmies izmantot savas zināšanas un prasmes, lai veicinātu jauno talantu attīstību un hokeja popularizēšanu.

Nākotnes vīzija

Lai gan viņa hokejista karjera ir noslēgusies, Čukste joprojām redz sevi hokeja pasaulē, šoreiz kā mentors un treneris. Arī pēc savas pārejas uz treneru darbu, viņš ir apņēmies palikt aktīvs un turpināt attīstīties savā jaunajā lomā. "Es ticu, ka katrs cilvēks var ietekmēt kāda cita dzīvi, un man patīk doma par to, ka varu iedvesmot jaunus sportistus," secināja Kārlis Čukste.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas