Noivils: "25 punktu pārsvars pirms pēdējā WRC posma - tas ir daudz"Motoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Noivils: "25 punktu pārsvars pirms pēdējā WRC posma - tas ir daudz"

Beļģu pilota drošs prāts pirms pēdējā posma

Tjerī Noivils, slavenais Beļģijas rallija pilots, pirms sezonas noslēdzošā posma Japānā izteicies, ka viņam nav nekādu satraukumu par izcīnīto 25 punktu pārsvaru. Lai gan iepriekšējā posmā Centrāleiropā viņš nespēja garantēt savu WRC titulu, Noivils turpina saglabāt mierīgu prātu un pārliecību.

25 punkti un stabila pozīcija

Pirms sacensībām Japānā Noivils ir nostiprinājis savu pozīciju, iegūstot pamatīgu 25 punktu pārsvaru pār tuvāko sekotāju. Šis pārsvars tiek uzskatīts par ievērojamu, un pilots ir optimistisks par savām iespējām pēdējā posmā. "25 punktu pārsvars pirms pēdējā WRC posma - tas ir daudz," viņš saka, akcentējot savu stabilo pozīciju.

Noslēguma vārds un nākotnes perspektīvas

Lai gan čempionāts vēl nav noslēdzies, Noivils ir pārliecināts par savu komandu un automašīnu, kas ļauj viņam palikt optimistam. Beļģu pilots zina, ka viss var notikt rallijā, taču viņš ir gatavs izmantot savu pārsvaru un noslēgt sezonu ar pozitīvu rezultātu. "Es esmu gatavs, un esmu drošs par to, ko mēs varam sasniegt," viņš piebilst. Rallija fani var sagaidīt aizraujošu un dinamisku noslēgumu šai sezonai, kad visi acis vērstas uz Japānu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas