• 2024. gada 8. augusts 20:00
  • NRA
  • 10

RECEPTE. Pasta alla Crema di Pomodoro

Ievads

Pasta alla Crema di Pomodoro ir gardēžiem pazīstama itāļu vienkāršā, taču garšīgā receptē, kas izmantota visā Itālijā. Šīs ēdiena pagatavošanas process ir viegls, un tas neprasa daudz laika. Šodien mēs dalīsimies ar šo brīnišķīgo recepti, lai jūs varētu izbaudīt Itālijas garšas savā mājās.

Ingredienti

Lai pagatavotu Pasta alla Crema di Pomodoro, jums būs nepieciešami šādi ingredienti: - 400 g makaronu (pasta pēc izvēles, labāk piemērots ir spagetti vai penne) - 500 g tomātu (var izmantot svaigus tomātus vai konservētus) - 1 sīpols - 3-4 ķiploku daiviņas - 200 ml saldā krējuma - 50 g olīveļļas - Sāls un pipari pēc garšas - Svaigi bazilika lapiņas dekorēšanai - Rīvēts Parmigiano Reggiano pasniegšanai

Pagatavošana

1. **Sagatavošana**: Sākumā vāra ūdeni lielā katlā un pievieno sāli. Kad ūdens sāka vārīties, pievieno makaronus un vāra atbilstoši iepakojuma norādēm, līdz tie ir al dente. 2. **Tomātu mērce**: Kamēr makaronu vārošanās procesā, uzkarsē olīveļļu lielā pannā. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus, cep līdz tie kļūst zeltaini. 3. **Tomātu pievienošana**: Ja izmantojat svaigus tomātus, nomizojiet tos un sagrieziet mazos gabaliņos. Pievienojiet tos pannai un uzlieciet vāku, ļaujiet tiem sautēties apmēram 10 minūtes. Mērcei jābūt viendabīgai, tāpēc, ja nepieciešams, var izmantot blenderi. 4. **Krēmveida pēdējā posma pievienošana**: Kad mērce gatava, pievienojiet saldo krējumu, sāli un piparus pēc garšas. Kārtīgi samaisiet un ļaujiet mērcei nedaudz uzsilt. 5. **Makaronu sajaukšana mērce**: Kad makaronu vārīšanās process ir pabeigts, noteciniet tos un pievienojiet mērcei. Rūpīgi sajauciet, lai makaronu garoza būtu vienmērīgi pārklāta ar krēmīgu tomātu mērci.

Pasniegšana

Pasniedziet Pasta alla Crema di Pomodoro karstu, dekorētu ar svaigiem bazilika lapiņām un rīvētu Parmigiano Reggiano. Šis ēdiens ir lieliski piemērots vakariņām ar ģimeni vai draugiem, un tas garantē, ka ikviens izbaudīs visgaršīgāko itāļu virtuves pieredzi.

Noslēgums

Pasta alla Crema di Pomodoro ir vienkārši pagatavojams, taču tajā ir daudz garšas, kas atvedīs jūs tieši uz Itāliju. Izmēģiniet šo recepti jau šodien un izbaudiet patiesas itāļu garšas savā mājās. Buon appetito!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas