"Robežsardze" pārsteidz Tartu, Daugavpilij uzvara arī Tallinā un lielisks izbraukumsVolejbols — Baltijas līgas
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Robežsardze" pārsteidz Tartu, Daugavpilij uzvara arī Tallinā un lielisks izbraukums

Robežsardzes komanda pārsteidz Tartu

Baltijas Volejbola līgas vīriešu turnīrā šodien notikuši izbraukuma mači Igaunijā, kuros Latvijas komanda "Robežsardze"/"Rīgas" guvusi pārsteidzošu uzvaru pār Tartu volejbola vienību. Šis panākums lielā mērā tika nodrošināts ar komandas apņēmību un izturību, kas ļāva izcīnīt svarīgu uzvaru pret sīvām konkurentiem.

Daugavpils komandas triumfs Tallinā

Ne mazāk iespaidīga bija arī "Ezerzemes"/"Daugavpils Universitātes" komandas sniegums, kura uzvarēja Tallinā. Šī uzvara ne tikai nostiprināja Daugavpils komandas pozīcijas turnīrā, bet arī parādīja, cik spēcīgas ir Latvijas vienības Baltijas mērogā. Abas komandas apliecināja, ka ir gatavas cīnīties par augstākajām vietām šajā līgā.

Lielisks izbraukums Latvijas komandām

Vispārīgi skatoties uz Latvijas komandu sniegumu šajā izbraukumā, jāatzīst, ka abas komandas veikušas izcilu darbu. Gan "Robežsardze"/"Rīgas", gan "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte" ir parādījušas asu spēlētāju potenciālu un lielisku komandas sadarbību. Šīs uzvaras noteikti dodat abām komandām papildu motivāciju turpmākajos mačos, kas ļaus viņām saglabāt konkurētspēju Baltijas Volejbola līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas