Šonakt Ziemeļamerikas lielajās līgās bez latviešu došanās laukumāHokejs — NHL
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Šonakt Ziemeļamerikas lielajās līgās bez latviešu došanās laukumā

Šonakt bez Latvijas sportistu līdzdalības

Šonakt Ziemeļamerikas lielajās līgās, tostarp NBA un NHL, Latvijas sportisti paliks ārpus laukuma. Tas ir nedaudz skumji, jo viņu klātbūtne vienmēr piešķir īpašu garšu un emocijas spēlēm. Lai arī Latvijas sportisti šoreiz nepiedalīsies, tomēr mači koļoties spēcīgu komandu starpā, solās būt aizraujoši.

NBA turnīrs: Desmit spēles vienlaikus

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) šonakt tiks aizvadītas desmit spēles. Kaut arī Latvija ir izaugusi par basketbola nāciju un daudzi ir iepazinušies ar mūsu talantīgajiem spēlētājiem, šoreiz latviešiem nebūs, par ko lepoties uz NBA laukumiem. Spēles solās būt lieliskas, piedāvājot faniem iespēju redzēt vadošās komandas cīņā.

NHL: Astotņu komandu cīņas

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt laukumā dosies astoņas komandas. Tāpat kā NBA, arī šeit latviešu hokejisti nevarēs cīnīties par uzvaru. Hokeja fani gaida spriedzi un intensīvas spēles, taču Latvijas līdzjutējiem nāksies iztikt bez saviem favorītiem.

AHL: Latvijas komandas cīņā

Lai gan Latvijas sportisti nevarēs piedalīties augstākā līmeņa mačos, divas Latvijas hokejistu komandas dosies laukumos Amerikas hokeja līgā (AHL). Šie mači svinīgi turpinās Latvijas hokeja tradīciju un radīs iespēju mūsu jaunajiem talantiem attīstīt savas prasmes un pieredzi. Paredzams, ka šie mači sagādās daudz emociju un prieka ne tikai spēlētājiem, bet arī viņu faniem.

Secinājumi

Šonakt liela uzmanība tiks pievērsta Ziemeļamerikas sporta līgām, neskatoties uz Latvijas sportistu trūkumu. Basketbola un hokeja fani var gaidīt aizraujošas spēles, kas noteikti pacels adrenalīnu un sagādās neaizmirstamus mirkļus, kamēr mēs ceram uz Latvijas sportistu nākamo uznācienu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas