• 2024. gada 21. augusts 04:00
  • Delfi
  • 8

Trešdiena būs mākoņaina, gaidāms īslaicīgs lietus un lokālas lietusgāzes

Trešdienas laika prognoze

Trešdiena Latvijā solās būt mākoņaina. Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) speciālistu sniegto informāciju, no dienas vidus teritorijas lielākajā daļā gaidāmi īslaicīgi lieti, kas var radīt apgrūtinājumus ikdienas aktivitātēm.

Stipras pērkona lietusgāzes

Līdz ar īslaicīgajiem lietiem, vietām Latvijā prognozētas stipras pērkona lietusgāzes. Meteorologi brīdina, ka novērojamās lietusgāzes dažviet var būt ļoti spēcīgas, iespējams, pat radot lokālus plūdus. Vēršam uzmanību, ka ir svarīgi sekot līdzi aktuālajām laika prognozēm un sagatavoties neparedzētām situācijām.

Ieteikumi iedzīvotājiem

Lai izvairītos no nepatikšanām, iedzīvotājiem tiek ieteikts plānot savas aktivitātes atbilstoši laika prognozēm. Ja plānojat doties ārā, ņemiet vērā iespēju, ka apstākļi var mainīties, un nepieciešamības gadījumā ņemiet līdzi lietusmēteļus vai lietussargus. Tāpat ir ieteicams auto novietot drošās vietās, lai izvairītos no potenciālām nelaimēm.

Kopsavilkums

Kopumā trešdienas laika apstākļi solās būt izaicinoši, un, lai arī pavasaris nesniedz saulainus mirkļus, Latvijas iedzīvotājiem jābūt gataviem saskarties ar īslaicīgiem, bet iespējami spēcīgiem nokrišņiem. Turpiniet sekot līdzi laika ziņām, lai saglabātu drošību un ērtības ikdienā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas