Video: Girgensons un "Lightning" apjūk pēc kuriozi gūtajiem vārtiemHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

Video: Girgensons un "Lightning" apjūk pēc kuriozi gūtajiem vārtiem

Video skaties šeit

Regulārā čempionāta spilgtā spēle

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, kas notika otrdien, 22. oktobrī, Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Tampabejas "Lightning" komanda piedzīvoja vienu no aizraujošākajām spēlēm šosezon. Šī cīņa pret Ņūdžersijas "Devils" noslēdzās ar rezultātu 8:5 par labu "Lightning", un tā noteikti paliks atmiņā hokeja līdzjutējiem.

Kuriozais vārtu guvums

Viena no spēles spilgtākajām epizodēm bija vārti, kuri tika gūti kuriozā veidā. Spēles laikā izveidojās situācija, kad bumba neparasti nonāca vārtos, atstājot gan pretinieku, gan skatītājus mulsuma stāvoklī. Šis incidents izraisīja gan izsistienu hokeja laukumā, gan sociālo tīklu apspriešanas viļņus.

Girgensona sniegums spēlē

Zemgus Girgensons izcēlās ar savu aktīvo spēli un pilnīgu ieguldījumu. Lai gan viņš pats nesagaidīja vārtus šajā spēlē, viņa klātbūtne laukumā jūtami ietekmēja komandas sniegumu un palīdzēja izcīnīt svarīgo uzvaru. Girgensona aizsardzības un uzbrukuma darbs ļāva "Lightning" gūt pārliecinošu uzvaru.

Komandas emocijas un nākotnes izaicinājumi

Pēc spēles "Lightning" komanda bija apmierināta ar panākumu, tomēr nogurums no spēles intensitātes bija jūtams. Nākamajās spēlēs viņiem nepieciešams saglabāt šādu aizrautību un koncentrēšanos, lai turpinātu uzvaru sēriju. Girgensons un pārējie komandas biedri ir gatavi jauniem izaicinājumiem un cer uz vēl labākām izrādēm nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas