WTA turnīros Āzijā tiek noskaidrotas 1/4 finālu dalībniecesTeniss
Foto un virsraksts: Sportacentrs

WTA turnīros Āzijā tiek noskaidrotas 1/4 finālu dalībnieces

Turnīru aktualitātes Āzijā

Šonedēļ sieviešu tenisā tiek aizvadīti divi nozīmīgi WTA turnīri, kas piesaista pasaules labākās spēlētājas. Āzija atkal ir kļuvusi par svarīgu pieturas punktu profesionālajā tenisā, un šeit tiek noskaidrotas ceturtdaļfināla dalībnieces.

Ninbo "WTA 500" turnīra ceturtdaļfinālistes

Šodien Ķīnā, Ninbo, tika noskaidrotas ceturtdaļfināla dalībnieces turnīrā WTA 500. Pārsteidzoši spēcīgā sniegumā izcēlās brazīliete Beatrise Hadada-Maija, kura turpināja izrādīt lielisku formu. Tāpat ceļu uz nākamo kārtu veica arī čehietes Karolīna Muhova un Barbora Krejčīkova, kas apliecināja savas prasmes un gatavību sacensties augstā līmenī.

Osakas "WTA 250" turnīra dalībnieces

Tas nav viss, jo Osakā arī tiek noskaidrotas astoņas labākās tenisistes turnīrā WTA 250. Lai arī šis turnīrs ir mazāk prestižs nekā Ninbo, tas piedāvā lielisku iespēju jaunajām spēlētājām parādīt sevi un iegūt nepieciešamo pieredzi. Āzijas turnīri šobrīd ir ne tikai patīkams izaicinājums, bet arī iespēja nostiprināt savu pozīciju pasaules rangā.

Secinājumi un gaidāmie mači

Šonedēļ notiekošie turnīri Āzijā sola aizraujošu tenisa akciju, un līdz ar ceturtdaļfinālu izspēli redzēsim, kas no šīm talantīgajām spēlētājām kļūs par spēcīgiem kandidātiem uz tituliem. Tuvākajā nākotnē vēl varam gaidīt jaunas pārsteigumus un emocijas, kas raksturo sieviešu tenisu šajā kontinentā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas