Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)Sports
Foto un virsraksts: VS
  • šodien 13:08
  • VS
  • 5

Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)

Video skaties šeit

Girgensons zaudē ar "Lightning" mačā pret "Maple Leafs"

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons pirmdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) kopā ar Tampabejas "Lightning" komandu. Šajā izbraukuma spēlē "Lightning" ar rezultātu 2:5 (1:1, 0:4, 1:0) atzina Toronto "Maple Leafs" pārākumu.

Spēle un notikumi uz ledus

Spēles laikā Girgensons izcēlās ar spēka paņēmienu pret Oliveru Ēkmanu-Lāšonu, sešas minūtes pirms pamatlaika beigām. Šis incidents noveda pie strīda ar Makss Domi, un abi hokejisti tika sodīti ar piecām soda minūtēm. Domi saņēma papildus divu minūšu sodu par rupjību. Tomēr Girgensona atnestais vairākums tika realizēts, ņemot vērā Ņikita Kučerova gūto vārtu.

Statistika un sniegums

Girgensons šajā mačā uz ledus pavadīja astoņas minūtes un 32 sekundes, kuru laikā izpelnījās piecas soda minūtes un divreiz meta pa vārtiem. Viņa efektivitāte bija neitrāla, ar lietderības koeficientu 0. Spēles gaitā "Maple Leafs" izcēlās ar četriem gūtajiem vārtiem otrajā periodā, kas būtiski ietekmēja rezultātu.

Uzvarētāju sniegums

Uzvarētājiem izcēlās Viljams Nīlanders, kurš guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli. Tāpat vārtus guva arī Ostons Metjūss, Makss Pakjoreti un Metjū Knīss. "Lightning" rindās bez Kučerova ar vārtu guvumu atzīmējās arī Nikolā Pols.

Vārtu sargi un turnīra situācija

Toronto "Maple Leafs" vārtus sargāja Entonijs Stolarzs, kurš atvairīja 32 metienus. Viesu vārtos pirmo spēles daļu aizvadīja Andrejs Vasiļevskis, kurš tika galā ar 10 un 14 metieniem, bet vēlāk viņu aizvietoja Viktors Johansons, kurš glāba komandu 14 vārtu gūšanas epizodēs. Ar 6 punktiem piecās spēlēs "Lightning" šobrīd ieņem septīto vietu Austrumu konferencē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas