"Blue Jackets" pirmajā mājas spēlē sirsnīgi piemin bojā gājušo Gudro, spēli sāk bez kreisās malas uzbrucējaHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

"Blue Jackets" pirmajā mājas spēlē sirsnīgi piemin bojā gājušo Gudro, spēli sāk bez kreisās malas uzbrucēja

Atceroties Džoniju Gudro

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets" pirmajā mājas spēlē šajā sezonā sniedza sirsnīgu un emocionālu piemiņas brīdi savam bijušajam uzbrucējam Džonijam Gudro, kurš traģiski bojā gāja augusta mēnesī. Spēlētāja piemiņa un ieguldījums komandā bija redzami visā ceremonijas gaitā, kas savāca līdzjutējus un hokeja mīļotājus, lai kopā pieminētu leģendāro spēlētāju.

Pirmā mājas spēle pret "Panthers"

Mačs pret Floridas "Panthers" notika ar īpašu simboliku. "Blue Jackets" komanda uzsāka spēli bez kreisās malas uzbrucēja, kas bija veltīts Džonija Gudro piemiņai. Spēles sākumā uz ledus bija tikai četrpadsmit spēlētāji, kas radīja emocionālu atmosfēru gan spēlētājiem, gan skatītājiem. Šī soli demonstrēja cieņu un solidāritāti, kas ir svarīga hokeja pasaulē.

Spēles norise un komandas sniegums

Lai gan "Blue Jackets" uzsāka spēli ar smagu sirdi un apziņu par zaudējumu, komanda centās parādīt vislabāko sniegumu laukumā. Spēle bija saspringta un aizraujoša, ar spēcīgu cīņu starp abām komandām. Kaut arī rezultāts bija svarīgs, šajā vakarā uzsvars bija uz kopīgajām emocijām un komandas garu. Džonijs Gudro paliks hokeja fanu un "Blue Jackets" sirdīs uz ilgu laiku.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas