Brīvdabas muzejs aicina uz dvēseliski gaišu rudens gaismu pastaigu taku "Veļi Brīvdabas muzejā"Pasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 10. oktobris 09:25
  • TV3
  • 10

Brīvdabas muzejs aicina uz dvēseliski gaišu rudens gaismu pastaigu taku "Veļi Brīvdabas muzejā"

Rudens gaismas dāvana apmeklētājiem

No 25. oktobra līdz 3. novembrim Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina visus interesentus izbaudīt unikālu pieredzi – pastaigu taku “Veļi Brīvdabas muzejā”. Šis pasākums, kas notiks sadarbībā ar radošo komandu no “Ziemas Gaismas dārza”, solās būt nedaudz mistisks, taču vienlaikus arī dvēseliski gaišs, ienākot rudens noskaņās.

Muzeja atmosfēra un gaismas spēks

Pastaigu takas ietvaros apmeklētāji varēs piedzīvot gaismas un tīras dabu harmonisku saplūšanu, kas spēj piepildīt dvēseli ar mieru un prieku. Brīvdabas muzejā varēs nokļūt ne tikai atslēgā pie dabas, bet arī gūt jaunas idejas un iedvesmu, kas tiek radīta no apkārtnes skaistuma un radošo gaismu spēka.

Informācija par pasākumu

Pasākuma organizatori, kā arī Brīvdabas muzeja pārstāve Līga Rimšēviča aicina ikvienu uz šo neaizmirstamo un apcerīgo pieredzi, kas būs pieejama no ceturtdienas, 25. oktobra, līdz nākamā sestdiena, 3. novembris. Tātad ir lieliska iespēja pavadīt rudens vakarus pastaigā, iepazīstot unikālu gaismas mākslu un atmosfēru, kas radīta ar cieņu pret dabu un tradīcijām.

Apmeklējiet un izbaudiet!

Lai iegūtu vairāk informācijas par pasākumu un iepriekšēju pieteikšanos, apmeklējiet Brīvdabas muzeja oficiālo mājaslapu vai sekojiet viņu jaunumiem sociālajos tīklos. Neaizmirstiet paņemt līdzi labu noskaņojumu un vēlmi piedzīvot kaut ko īpašu – rudens gaismas takas apmeklējums ir notikums, ko noteikti nevajadzētu laist garām!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas