"Cavaliers" pamatsastāva uzbrucējs Struss nevarēs spēlēt vismaz pusotru mēnesiBasketbols — NBA
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Cavaliers" pamatsastāva uzbrucējs Struss nevarēs spēlēt vismaz pusotru mēnesi

Klīvlendas "Cavaliers" paziņojums par Strusu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Klīvlendas "Cavaliers" nedēļas nogalē paziņoja, ka viņu pamatsastāva uzbrucējs Makss Struss ir guvis potītes savainojumu. Saskaņā ar kluba oficiālo paziņojumu, Struss nevarēs piedalīties spēlēs vismaz pusotru mēnesi.

Struss uzvaras garša un ietekme komandā

Makss Struss, kurš pievienojās "Cavaliers" komanda pirms šīs sezonas, ir bijis svarīgs spēlētājs, kurš atnesis gan pieredzi, gan enerģiju laukumā. Viņa uzbrukuma spējas un precizitāte metienos ir veicinājušas komandas panākumus, un šī savainojuma dēļ "Cavaliers" būs spiesti pielāgot savu spēles stilu.

Komandas nākotnes perspektīvas

Līdz Strusa atgriešanās laikam "Cavaliers" būs jāizstrādā jauna stratēģija, lai aizpildītu viņa prombūtnes radīto vakuumu. Lai gan komanda ir pieredzējusi vairākus ievainojumus šajā sezonā, citi spēlētāji būs jāizceļ, lai nodrošinātu viņu konkurētspēju pret citiem līgas divīzijas pretiniekiem.

Fani gaida ziņas par Strusa atgriešanos

"Jau gaidām, kad Makss atgriezīsies laukumā," neslēpa fani sociālajos tīklos. Viņu atbalsts ir būtisks, un līdz ar Strusa prombūtni, komandas līdzjutēji bloķē viņu cerības uz izsistēm spēlēm sezonas turpinājumā. "Cavaliers" fani noteikti būs vieni no pirmajiem, kas viņu sagaidīs atpakaļ ar atplestām rokām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas