Izlases sastāva papildināšanai Rīgā aizvadīts Latvijas U18 sieviešu hokeja turnīrs

Latvijas U18 sieviešu hokeja turnīrs Rīgā

Atpazīstamības veicināšana sieviešu hokejam

Lai veicinātu sieviešu hokeja atpazīstamību, Latvijas U18 sieviešu hokeja izlases sastāva papildināšanu, kā arī sniegtu ieskatu par attiecīgā vecuma grupā spēlējošajām hokejistēm, sestdien, 8. jūnijā, Daugavas stadiona ledus hallē, Augšiela 1, Rīgā, Latvijas Hokeja federācija (LHF) rīkoja U18 sieviešu hokeja turnīru.

Turnīrs Rīgas Daugavas stadiona ledus hallē

U18 sieviešu hokeja turnīrs notika Rīgas Daugavas stadiona ledus hallē. LHF bija organizējis šo pasākumu, lai piedāvātu skatītājiem iespēju redzēt jaunās talantīgās hokejistes spēlējamās spēles.

Uzvarētājas un spēles gaita

Turnīrā piedalījās vairākas sieviešu hokeja komandas no Latvijas un citām valstīm. Spēles bija spraigas, un dalībnieces rādīja savas prasmes un spēcīgo sniegumu uz ledus. Lai izceltu uzvarētājas un dalībnieču spēles gaitu, bija organizēta ceremonija un balvu pasniegšana pēc turnīra noslēguma. Tas bija lielisks veids, kā atzinīgi novērtēt meitenes, kas piedalījās U18 sieviešu hokeja turnīrā.

Nākotnes perspektīvas sieviešu hokejam Latvijā

Ar šādiem pasākumiem kā U18 sieviešu hokeja turnīrs Rīgā, Latvija veicina sieviešu hokeja attīstību valstī. Tā ir lieliska iespēja jaunajām hokejistēm izmēģināt savas spējas, iegūt pieredzi un attīstīties sportā. Tādējādi U18 sieviešu hokeja turnīrs Rīgā ir nozīmīgs solis, lai popularizētu sieviešu hokeju un veicinātu jauno talantu attīstību Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas