Lendo Noriss – šīs F1 sezonas sliktākais pilots pirmajā aplī

Norisa sniegums pirmajā aplī

Lendo Noriss, “McLaren” F1 pilots, šajā sezonā ir viena no interesantākajām figurām sacīkšu trasē, tomēr viņa sniegums pirmajā aplī ir ievērojami kritizēts. Tā kā Noriss aktīvi cīnās par pasaules čempiona titulu, viņa izredzes uzvarēt lielā mērā ir atkarīgas no sekmīgiem startiem, taču pirmajās sacīkšu iedaļās viņš ir saskāries ar grūtībām.

Problēmas ar startu stratēģiju

Noriss ir demonstrējis lielisku ātrumu un prasmes laika apstākļu maiņās, taču viņa sniegums pirmajā aplī liecina par acīmredzamām problēmām. Statistika atklāj, ka Noriss vairākkārt ir zaudējis pozīcijas sacīkšu pirmajā aplī, kas ir apgrūtinājusi viņa centienus iekļūt titula cīņā. Viņa starta stratēģija regulāri ir izrādījusies vājā vieta.

Komandas viedoklis

“McLaren” komanda apstiprina, ka šī problēma ir apzināta un tiek aktīvi risināta. Komandas inženieri un stratēģi strādā pie jauniem plāniem, lai palīdzētu Norisam uzlabot startu kvalitāti. “Mēs esam pārliecināti, ka Lendo ir spējīgs cīnīties par titulu, bet viņam ir jāstrādā pie savas pirmā apļa stratēģijas,” sacīja komandas vadītājs.

Izredzes uzlaboties

Neskatoties uz grūtībām, Noriss paliek optimistisks. Viņš ir apņēmības pilns izmantot katru iespēju, lai uzlabotu savu sniegumu. “Es zinu, ka pirmā apļa sniegums ir būtisks. Mēs esam jau izstrādājuši plānu kā uzlabot startus un ļoti ceru, ka tuvākajās sacīkstēs rezultāti uzlabosies,” komentēja Noriss.

Nākamās sacīkstes

Ar nākamajām sacīkstēm pie apvāršņa, visi acis ir vērstas uz Lendo Norisu un “McLaren” komandu. Fani cer, ka ar uzlabotu pirmā apļa stratēģiju Noriss spēs nostiprināt savas pozīcijas čempionāta kopvērtējumā un iemantot jaunus panākumus trasē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas