Norvēģi ar 9:0 saplosa Franciju, Austrija vēlreiz pieveic Slovēniju

Norvēģijas uzvara pār Franciju

Norvēģijas hokeja izlase aizvadīja iespaidīgu spēli, kurā ar rezultātu 9:0 sašaloja Franciju. Šī bija pēdējā pārbaudes spēle pirms došanās uz 2026. gada Ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīriem. Norvēģu komanda demonstrēja izcilu sniegumu, uzrādot gan individuālas meistarības, gan komandas saskaņotību.

Austrija pieveic Slovēniju

Savukārt Austrijas hokeja izlase sekmīgi turpināja savu uzvaru sēriju, otro reizi šajā nedēļā pieveicot Slovēniju. Spēle bija saspringta, taču beidzās ar pārliecinošu Austrijas uzvaru. Šis panākums palīdzēja Austrijai nostiprināt savu stāju pirms gaidāmajiem kvalifikācijas turnīriem.

Valstu sagatavošanās process

Šīs pārbaudes spēles kalpoja kā kritiski svarīgs sagatavošanās posms visu četru komandu ceļojumam uz olimpiskajiem kvalifikācijas turnīriem. Komandas izmantoja šo iespēju, lai veiktu pēdējās korekcijas sastāvos un attīstītu stratēģijas, kas varētu nodrošināt panākumus gaidāmajās spēlēs.

Kvalifikācijas turnīri tuvojas

Arī fani un eksperti ar nepacietību gaida, kā šīs uzvaras ietekmēs komandu garīgo noskaņojumu un sniegumu olimpiskajā kvalifikācijā. Norvēģijas un Austrijas komandas ir ieguvušas lielu pārliecību, kas var izrādīties izšķiroša turpmākajos turnīros.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas