"Openkart" Attīstības līgas nākamais posms - "Time Attack" formātāMotoru sports
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Openkart" Attīstības līgas nākamais posms - "Time Attack" formātā

Noslēdzošā sacīkste Jaunajā Teikā

Ceturtdien, 24. oktobrī, "Kartings.lv" hallē Jaunajā Teikā aizvadīsies sezonas noslēdzošā "Openkart" Attīstības līgas sacīkste. Šī ir izcili gaidīta diena, jo dalībniekiem būs iespēja parādīt savas prasmes un sacensties par godalgām sezonas noslēgumā.

Jaunais "Time Attack" formāts

Šī sacīkste būs īpaša, jo pirmo reizi jaunajās halles telpās tiks izmēģināts Kausa izcīņas formāts, kas citās pasaules malās ir pazīstams kā "Time Attack". Šis formāts piedāvā pilnīgi jaunu veidu, kā sacensties, ļaujot dalībniekiem uzsākt sacensības individuāli, cīnoties par labāko apļa laiku.

Pieredzes un satraukuma apvienojums

"Time Attack" formāts ne tikai padara sacīksti dinamiskāku, bet arī palielina dalībnieku spriedzi un aizrautību, jo katrs sportists centīsies uzlabot savu laiku un ierakstīt sev labāko apļa rezultātu. Sacīkšu laikā būs liela uzmanība pievērsta tehnikai, precizitātei un stratēģiskai plānošanai.

Aicinājums piedalīties

Visiem interesentiem, kas vēlas redzēt šīs aizraujošās sacīkstes, ir aicināti ierasties uz "Kartings.lv" halli, jo tā būs lieliska iespēja atbalstīt piecus vadošos sportistus un izbaudīt jaunā formāta sniegto azartu. Neatkarīgi no tā, vai esat dalībnieks vai līdzjutējs, ikviens tiek aicināts piedalīties šajā unikālajā pasākumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas