Video: Pauvers uzvar, Diksons avarē, Pauvers pietuvojas trešajam "IndyCar" titulam

Video skaties šeit

Vils Pauvers triumfē Portlendā

Vils Pauvers, startējot no pirmajām pozīcijām, pārliecinoši izcīnīja uzvaru "IndyCar" seriāla Portlendas posmā, demonstrējot lielisku sniegumu visā sacensību laikā. Pauvers, braucot ar Penske komandas auto, nostiprināja savu pozīciju uzvarētāju skatījumā, izmainot sacensību gaitu un pārliecinoši atstājot konkurentus aiz sevis.

Alekss Palou tuvojas trešajam titulam

Otro vietu ieguva Alekss Palou no "Chip Ganassi" komandas, kurš šobrīd vēl vairāk pietuvojās trešajam "IndyCar" titula ieguvumam. Palou veica stratēģiski izsvērta brauciena, kas ne tikai ļāva viņam izcīnīt godalgotu vietu, bet arī palielināt cerības uz sacensību čempionāta bigu.

Skota Diksona avārija

Savukārt, Skots Diksons, kuram bija labas izredzes konkurēt par titulu, šoreiz piedzīvoja neveiksmi, avarējot sacensību vidū. Diksona avārija būtiski ietekmēja viņa izredzes cīnīties par titulu, un sacensību fani cer, ka viņš atjaunos savu sniegumu nākamajos posmos.

Jaunie talanti in akcijā

Sacensību rezultāti neradīja labvēlīgus apstākļus Igaunijas pilotam Juri VIPPAM un Amerikas lietuvietim Deividam Malukam, kuri noslēdza sacensību attiecīgi 19. un 20. vietā. Jau nākamajās nedēļās viņiem būs iespēja uzlabot savus rezultātus, jo līdz sezonas beigām atlikuši vēl trīs posmi.

Sezona turpinās

Nākamie "IndyCar" posmi sola aizraujošas sacensības, kurā Pauvers, Palou un citi dalībnieki turpinās sacensību par titulu. Fani jau tagad ir sajūsmā un gaida, ko atnesīs nākamās sacensības.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas