3x3 Eiropas kausu sāks Latvijas dāmu izlase, pretī arī pašreizējās čempiones

Latvijas dāmu izlase gatavojas Eiropas kausa uzsākšanai

Šodien, Austrijas galvaspilsētā Vīnē, Latvijas 3x3 sieviešu basketbola izlase uzsāks savu cīņu Eiropas kausā. Komanda ir ļoti gaidīta, ņemot vērā viņu iepriekšējo sniegumu un lielās cerības uz šo turnīru. Pirmajās grupas spēlēs savā starpā sacentīsies ar pašreizējām čempionēm, kas sola sīvu konkurenci un aizraujošas cīņas.

Vīriešu izlases neveiksme

Kamēr Latvijas dāmas gatavojas startam, vīriešu izlase jau ir izstājušās no turnīra, piedzīvojot divus zaudējumus. Šāda situācija rada spiedienu uz sieviešu komandu, jo tām tagad ir jāparāda savas spējas un jāturpina tradīcija, kurai ir liela nozīme Latvijas basketbolā.

Spēļu grafiks un gaidas

Latvijas sieviešu izlases spēles būs plānotas plkst. 13.25 un 16.50 pēc Latvijas laika. Šīs spēles būs izšķirīgas, lai noteiktu komandas tālāko likteni turnīrā, tāpēc līdzjutējiem ir jābūt gataviem enerģiskam atbalstam. Komandas sastāvā ir spēcīgas spēlētājas, kuras jau ir ieguvušas pieredzi starptautiskajā līmenī, un šoreiz viņām būs jāapvieno spēki, lai pārspētu spēcīgākos konkurentus. Latvijas fani ar nepacietību gaida pozitīvas ziņas no Vīnes, cerot, ka dāmas atnesīs otimus uzvaras mājās.

Noslēgums

Latvijas sieviešu 3x3 izlase ir apņēmības pilna un gatava cīnīties par uzvaru. Šis turnīrs ir lieliska iespēja parādīt, cik talantīgas un spējīgas ir mūsu sportistes. Mēs visi vēlam veiksmi un ceram uz veiksmīgu uzsākšanu šajā Eiropas kausā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas